Αρχική Σελίδα

Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd.

καλής ποιότητας Χάντρα Zirconia Yttria για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd. Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd. Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd. Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd. Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : fengye
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-80000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1993
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

, Chaozhou Fengye βιομηχανικό Co.Ltd. καθιερώθηκε το 1993, που έχει δύο θυγατρικη compamy, ένα είμαστε βιομηχανική Co. Fengye, ΕΠΕ, άλλο είναι νέα Co. υλικών ζιρκονίου Fengye, Ltd.Both δύο επιχειρήσεις που μας βρίσκονται στην ιστορική και πολιτιστική πόλη της χώρας μας, Chaozhou, το οποίο είναι διάσημο ως «κωμόπολη κεραμικής της Κίνας». Η απόσταση από εργοστάσιό μας στον αερολιμένα Chaoshan ή το σταθμό μεγάλων ραγών Chaozhou είναι μια ώρα με το αυτοκίνητο.

Η βιομηχανική Co. Fengye, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την παραγωγή της χρωστικής ουσίας κεραμικής και του προϊόντος Zirconia, συμπεριλαμβανομένου του λεκέ λούστρου, του λεκέ σωμάτων, του λεκέ συνυπολογισμού, του χρώματος γυαλιού, του χρώματος -λούστρου, του χρώματος -λούστρου, του μεταλλικού χρώματος επίδρασης, της σκόνης zirconia και της σφαίρας zirconia
 

 

Η νέα Co. υλικών ζιρκονίου Fengye, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική παραγωγή έρευνα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας προϊόντων zirconia, που καλύπτουν 60.000 τετραγωνικά μέτρα, με τις ευφυείς πολυσύνθετες εγκαταστάσεις 28.000 παραγωγής τετραγωνικά μέτρα 700 τετραγωνικά μέτρα και 10.000 τέταρτα διαβίωσης προσωπικού κεντρικού κήπος-ύφους δοκιμής Ε&Α τετραγωνικών μέτρων, είναι ικανά της ανεξάρτητα παραχθείσας σκόνης, φορμάροντας και συμπυκνώνοντας τη λεπτή επεξεργασία όλων των διαδικασιών παραγωγής των μεγάλης κλίμακας κατασκευαστών. Η επιχείρηση εισήγαγε την ισοστατική συμπίεση, το φεστιβάλ ροής, τα πηκτώματα, τις εγχύσεις, τον εμποτίζοντας και άλλο προηγμένο φορμάροντας εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία για να παραγάγει τα υψηλής απόδοσης δομικά κεραμικά προϊόντα για την υψηλή σκληρότητά της, την υψηλής θερμοκρασίας, αντοχή, την αντίσταση διάβρωσης, την ηλεκτρική μόνωση, τη non-magnetic, ελαφριά και ασύγκριτη ανωτερότητα μετάλλων, που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως στο αεροδιάστημα, τη πυρηνική βιομηχανία, το πετρέλαιο, τη χημική ουσία, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τα τρόφιμα, το ιατρικό εξοπλισμό, τα μηχανήματα και άλλους τομείς. Επιχειρήσεις που εμμένουν στη «τεχνολογία πρώτα, ακεραιότητα-βασισμένη στο» επιχειρησιακή φιλοσοφία, η «αρχή πελατών πρώτα», για να βελτιώσει την τυποποιημένη διαχείριση, την άριστη ποιότητα και την υψηλές εξυπηρέτηση πελατών και την εργασία για να επιτύχει τη βιώσιμη win-win συνεργασία.

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lynne

Τηλ.:: 86-768-2807101

Φαξ: 86-768-2852199

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)